Förberedelse för vinter

Bort med grästrimmer, motorsåg och annat och fram med snövagga och slunga. Är bara en tidsfråga innan snön kommer på riktigt nu. Kändes dock lite mysigt när jag vaknade och kikade ut och allt var vitt och såg kallt ute. Tände en brasa i kaminen och fixade morgonkaffe. Sådana stunder njuter jag av att bo i hus, tveklöst!

Tränade 2 timmars benpass på gym i stan i ottan och sedan har jag huggt ved två timmar, rengjort Flossy i 2,5 timme, städat på gården, monterat ner utespa’t och rengjort det, huggt mer ved… phew. Kommer att stupa duktigt i sängen ikväll.

Har skruvat ner Flossy (gräsklipparroboten) och rengjort en första omgång, hon får torka riktigt nu sedan blir det nog en omgång till. Gräs, lera, ännu mer gräs. Vill fräscha upp roboten lite, tror den mår bättre av att bli rengjord riktigt runt hjulaxlar osv med. Mindre friktion o motstånd. Såpvatten, diskborste och trycklyft gjorde susen. Ska vaxa och polera upp skalet och sedan blir det en sista laddning på ett tag och därefter får Flossy gå i ide. Först en powernap i sängen dock innan omgång nr2 med såpvatten 😉

Annonser

One Response to Förberedelse för vinter

  1. Höjer ett finger och påminner om att tryckluft ofta vill trycka in vattnet i lagret istället för bort ifrån.
    Glöm inte att smörja maskinen efter tvätten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: